Choooklaaad!

Det där med att aldrig mer dricka alkohol gick inte så bra för mig, Linnea hade nämligen fixat Asti Cinzano, som är det godaste bubblet jag vet (mamma och Michael hade det när de förlovade sig för 6 år sedan, och sedan dess har jag varit fast!). Så det blev lite bubbel! Men då dricker jag ju faktiskt för att det är gott, inte för att bli full - och det är ju så det ska vara!

Nu kanske det blev lite för personligt. Men då ska ni få veta en sak - de flesta på festen igår kom fram och berättade att de läste min blogg nästan varenda dag, jag kallades bloggsanna/blondinsanna/sannasrum. Jag kallades även FNsanna, men det hör inte riktigt hit. Jag blev helt chockad att alla visste vad min blogg var för något. Jag vet ju om att det är folk som läser den - men inte vilka. Så, glad är jag nu i alla fall!

However - jag har spenderat den senaste 35-minutaren med att försöka få Anna att minnas vart hon lagt bilnyckeln, så att hennes pappa kunde komma och hämta henne. Nu har jag 25 minuter på mig tills jag ska åka till jobbet också. Det blir ett kort pass idag - 2 timmar bara. Men det är skönt vill jag lova. Ikväll ska jag och Camilla gå på Män Som Hatar Kvinnor, finally säger jag då.

För att knyta an till rubriken - det står en Paradisask här bredvid mig, men det är bara romrussin och likörtryffel kvar. Vilket gör mig ganska ledsen. Och en annan sak som gör mig ledsen - att jag aldrig får till mina inlägg här på bloggen längre - de är så sjuuuuuukt ointressanta! Jag ska skicka ut en enkät på facebook där alla är tvungna att svara på vad de vill ha mer av i bloggen! I need inspiration.

Kommentarer
Postat av: Sara~Candis

Astii är såååå gott :D men man blir väldigt rapig av det haha.

2009-03-08 @ 12:29:17
URL: http://candis.se
Postat av: Emmelie

Måste bara säga att din blogg är sjukt fin:)

Hoppas bion var bra!

2009-03-08 @ 14:56:23
URL: http://emmeliejonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0