Min blogg går i vågor, minst sagt

Min blogg har många förklädnader, tycker ni inte?
Jag tror inte att det är så bra, eller det får i alla fall inte läsare att vilja stanna, att min blogg handlar om allt och inget, och att den periodvis nischas av det där, och periodvis av det där.
Saken är den att bloggen är till för mig och därmed vill jag kunna skriva om vad som än faller mig in.

FOTOBLOGG
Ja, det var väl mest när jag precis fick min kamera, jag postade nya bilder var och varannan dag. Jag hamnade till och med på startsidan för det, vilket var väldigt roligt. Men det är inte alltid inspirationen finns, och det är inte alltid vädret tillåter mig. Jag ska försöka spara ihop till nytt objektiv så att jag kan få lite mer variation på mina bilder.

SKÖNHETSBLOGG
Den senaste veckan har det känts som att jag har skrivit mycket om skönhet, om hur man tvättar ansiktet, sminkar med brun ögonskugga, sätter upp håret och så vidare. Men det tycker jag ju också väldigt mycket om - så varför inte?

PHOTOSHOPBLOGG
När jag hade en massa tips på lager att dela med mig av angående Photoshop så gjorde jag det dagligen, vilket resulterade i en blogg full med printscreens om hur jag gör si och så.

MODEBLOGG
Hm, shoppa gör jag ju då och då. Men just om mode tror jag det främst var när jag bloggade på devote.se, då tog modet upp en hel del av bloggsidorna.

VARDAGSBLOGG

Ja, och ibland blir det mest om min vardag, inte mer att säga än så.

MEDIABLOGG

Musik, serier, böcker och film kan det bli en hel del av i bloggen också, tycker jag. Vilket det blev massor av igår, don't you think. Men jag vill verkligen kunna skriva om allt, så ja, då gör jag ju det!

LUF-BLOGG

När jag hade mycket i LUF och dessutom var sjukligt engagerad och gick på varenda Café Liberal så handlade ju bloggen i stort sett bara om LUF, och även om mina politiska åsikter.

DAGENS OUTFITBLOGG
Ett tag gick dagarna ut på att fixa fram en outfit som jag aldrig hade haft förut så att bloggläsare inte kunde tänka "men det hade hon förra veckan", och jag hade dagens outfit varje dag, förutom på helgen som jag tog på vår altan. Detta var främst och mest när jag bloggade på devote.se

Det är faktiskt whatever om vad jag skriver om - bara jag får skriva!

Kommentarer
Postat av: Erika

Sv: Tack så jättemycket! Din blogg är verkligen otroligt snygg! :)

2009-06-23 @ 14:22:14
URL: http://priggles.blogg.se/
Postat av: E

Och därför gillar vi den! :D

2009-06-23 @ 15:39:40
URL: http://goteborgsflikka.webblogg.se/
Postat av: frida

men det är ju bara bra med lite variation :) fin blogg!

2009-06-23 @ 22:53:25
URL: http://frippelito.blogg.se/
Postat av: natta

i see

2009-06-24 @ 16:19:44
URL: http://natalies.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0