Michael Jackson är död

Jag vaknade imorse och fortsatte mitt nya liv - frukostlivet. På köksbordet låg GP som med stora svarta bokstäver skrek ut nattens nyheter - Michael Jackson död i en hjärtinfarkt.
Oavsett vad denna man någonsin gjort, så är hans musik galet bra. Jag menar Thriller... Jag behöver bara säga det, och ni ska rysa av välbehag. Han var ju även sjukt snygg där, en period. Men det är inte det som är grejen - utan grejen är hur sådana här saker kan, när de brukade få en att just rysa av välbehag, få en att rysa av obehag. När man ser bokstäverna, och inser att det är sant. Först trodde jag att det var något skämt.

Med artister har man nästan en relation. Man vet allt om dem, och därmed kan det kännas som att man är en del av deras liv. Vilket man förstås inte är. Men när man får följa med Paris Hilton hem via tidningarna och läsa om vad hon äter och gör, ja, då känns det ju upplevt.

Ett av mina första musikminnen är med Michael Jackson - Sikta Mot Stjärnorna. Ni vet, Bosson? Han sjöng Black or White, och var galet lik (jag gillade i och för sig hon som gjorde Chers Shoop Shoop Song) Men ändå.
Det är något slags tomhet just nu.




Kommentarer
Postat av: E

usch , laste det har ı turkıet .

sa sorglıgt -.-

rıp <3

2009-06-26 @ 19:10:33
URL: http://photobyemma.blogg.se/
Postat av: Neli

Oh Michael ♥

Saknar han sjukt mycket. Sorligt ♥



Förresten, fin blogg du har :) Och grym på designa är du också hihi. Om man ändå kunde vara lika duktig :)



KRAM tjejen ♥

2010-02-24 @ 22:55:20
URL: http://nelilicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0