Call me back, I'm so alone



Jag hade egentligen en läkartid idag, men den flyttades så därför blev det different from what I thought.
Idag tog jag mig en tripp till stan och lunchade med Fredrika. Det var supermysigt. Vi satte oss på Mixit vid Kungsportsplatsen, och pratade så att vi nästan glömde av vår mat ibland. Hon är en sådan superhärlig tjej verkligen!
När vi hade ätit klart så gick vi runt och kollade lite i affärer, bland annat Åhlens City, där jag ungefär dog - jag hittade det ultimata läppstiftet. Mitt läppstift! (från MAC). Jag har letat så länge efter just ett sådant.
Så när jag får mitt presentkort från Gratismakeup kommer jag antagligen lägga det på läppstiftet istället, för it's all I ever wanted, ungefär. Jag ska faktiskt skriva mig ett inlägg om detta fantastiska läppstift snart!

Sedan var det tänkt att jag skulle fika med Linda, och Fredrika var tvungen att åka hem och städa. Så det blev ett glapp där på 1 ½ timma, så jag satte mig på Espresso House på NK, ute i solen såklart (det var riktigt varmt och jag insåg i vilket behov jag är utav solglasögon) och drack en latte och började på min nya bok som är beyoooond!
Tyvärr så ledde min och Lindas lack of communication till missförstånd och det blev ingen fika. Synd - hon åker nämligen till USA imorgon för att vara en månad där. Men, så är det ibland...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0