Besvikelse

Ja, detta rör kanske inte så många av mina läsare ute i landet, men jag vet att många som läser även är mina vänner. Och det rör väl folk som är mina vänner helt enkelt.
Ni vet veckaans? Jag är sjukt besviken! Jag trodde det skulle bli roligt. Jag trodde att de hade något att komma med. Men inte då! En gång i veckan lägger de ut en bild på en tjej som går i nian, och en kille som går i tvåan. Väldigt underhållande. Not.

Och dessutom använder de "otroligt" hela tiden, och skriver "nedkränkande". Det är inte ens ett ord. Och så ska de ta bort alla kommentarer som är kränkande. Antagligen för att de flesta elaka kommentarerna handlar om sidan, inte om personen som är "veckans babe". 
Och det också... veckans babe? Give me a break. Tjejer kan vara babes. Men killar, nej de kan inte vara babes. Jag är ledsen. Man kallar inte killar för babes här i vårt avlånga land. Det finns en anledning till att vårt lokala, kvinnliga hockeylag heter BABES. Liksom.

Jag har även hört, eller snarare läst att några killar i trean på vår skola började med detta med "veckans babe". Jag vet inte, men jag har fått lite av en fixide att de inte är så seriösa. Men det är veckans. Och då blir det liksom pinsamt. Och även om studentkokboken UF säger att de är seriösa så kan man faktiskt skratta åt det, för deras sida är himla härlig tycker jag. Till skillnad från veckans. Den är bara sorglig. Förlåt, men det är så.

Jag vill ju helst att xspotted ska komma tillbaka. Jag vill ha mer skvaller. Det finns ju massor med skvaller. Egentligen. Jag borde starta en blogg där alla vet att det är jag, och sedan bara skriva saker som andra skickar in. På så sätt är jag oskyldig (50% oskyldig i alla fall) för jag utger mig ju inte för att vara anonym eller någon annan - nej, jag är mig själv. Men jag för bara informationen vidare. Man skulle kunna se mig som en journalist.
Fast... folk skulle antagligen bli arga på mig ändå. Det är det som är tråkigt, man kan inte ta det med en nypa salt.
Men - faktum är att veckans suger!

Kommentarer
Postat av: Sofie

Åh, orka ha en sån Veckans babe grej.

Dom som har bloggen frågar väl inte om dom vill uthängda på en blogg på internet?

Det är verkligen kränkade.

Skulle jag vart med skulle jag polisanmält dom..

2009-01-18 @ 13:59:25
URL: http://severinsson.blogg.se/
Postat av: Cornelia

Det är så sant! Jag tycker du ska starta en skvallerblogg. Egentligen så är det ändå bara fakta du skriver. Inga åsikter elr något. Kom igen! :D haha <3

2009-01-18 @ 14:23:17
URL: http://corri.blogg.se/
Postat av: maja

jaaa, starta en svallenblogg. snälla (A)

2009-01-18 @ 15:57:11
URL: http://majathun.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0