Vuxenpoäng?

Jag har övningskört jättemycket idag - på dåligt underlag, stadskörning och motorväg. Det var riktigt moddigt när vi körde hem från Kungsbacka, så jag fick köra i 60-70 km/h hela vägen. Mamma får lite lätt panik, men jag tycker att det är bättre att jag lär mig sådant nu, ifall att det på min uppkörningsdag kanske är just moddigt.
Jag måste bara få berätta om hur sjukt vuxen jag känner mig när jag kör bil, planerar min körning, lyssnar på musik och sjunger med. Trummar lite på ratten, pratar tjejsnack med mamma och tankar. Förstår ni vilken självständighetskänsla det är? Åh, jag älskar den verkligen.
När jag stod där på bensinstationen och tankade så förbisåg jag att min mamma satt i bilen, jag låtsades som att det bara vad jag och att jag körde runt ensam. På radion kom såklart U2 - superstämning!

Jag längtar verkligen efter körkort. Så sjukt mycket!
Jag har redan börjat planera skivor som jag ska ha i bilen, och vilka låtar jag vill ha. Vi har ju inget AUX-uttag, så det får bli cd-skivor  med bland annat:
The Verve - Lucky Man
Ryan Adams - Wonderwall
Oasis - Where did it all go wrong
U2 - City of blinding lights
Snow Patrol - Same




Random bild.


Kommentarer
Postat av: Göteborgsflikka

Hoppas du får det <3

2009-02-21 @ 21:28:41
URL: http://goteborgsflikka.webblogg.se/
Postat av: ylva

snygg blogg du har :)

du borde ha design tävling snart ;)

2009-02-22 @ 18:24:34
URL: http://cync.blogg.se/
Postat av: Lucas Regnér

Fan vad najs att ryan adams får flytta med ut i bilen. Du borde lägga till Robyn - cobrastyle också. den är verkligen så jääävla bra att ha i bilen, men polare introducerade den till mig i just sin bil. Perfekt. Man kör liksom bättre med den i bakgrunden... ;-)

2009-02-23 @ 23:43:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0