Over

Då var utbytet med indierna över. Eller i alla fall för stunden; vi åker ju antagligen till Indien i november. Men för tillfället är det over. Det är skönt att få sova i min egna säng igen, speciellt med tanke på att de senaste dagarna har varit påfrestande. På ett positivt sätt, dock. Kanske lite för lite sömn, och jag är jättetrött nu. Fast det hindrar inte mig från att göra allt annat som står på schemat för veckan.
Om 40 minuter är det Luciareunion, alltså vi tjejer som var luciatåg i kommunen ska träffas och äta middag på Aludden - en bra restaurang. Får hoppas att de har något bra att bjuda på, för jag är riktigt hungrig.

Jag och mamma har precis varit och handlat för min tjejmiddag imorgon, 16 tjejer kommer hit och ska äta middag. Som en liten försenad födelsedagspresent helt enkelt. Det ska bli jätteroligt, och jag är verkligen laddad.
På lördag ska jag på EP-utbildning, vilket är en utbildning om Europaparlamentet. Är exalterad över det, det är ju himla intressant! Och jag har varit duktig och fått med två kompisar på det här, så de har nog också en framtid i LUF nu. Haha.

Men jag ska klämma fram ett par inlägg här nu, jag har en del på lager att skriva om faktiskt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0