Långa resor

Ja, om ett par timmar åker jag till Stockholm. Och jag hade först tänkt att jag skulle sitta uppe till ganska sent nu ikväll, så att jag blir så trött jag bara kan bli. Det tyckte inte min omgivning var en bra idé, för det skulle tydligen inte funka. Men jo, hörrni, det lär funka. Hur som helst så har jag tänkt att jag ska se om Desperate Housewives, börja om från början helt enkelt. Så jag har ungefär tio avsnitt att titta på nu, på vägen upp och på vägen ner. Vilket känns bra, bra, bra.

Jag är lite kluven - rehabschampo eller blondeshampo?
Båda lär få följa med.

Jag är lite smånervös, men det är jag alltid när jag ska åka på grejer själv. Visserligen har jag en klasskompis med mig, och några andra har jag träffat innan. Fast det är ju inte det jag är rädd för egentligen. Jag är ju rädd att jag ska tappa bort mig. Det där med tåg är inte min grej...

Men Lucas har i alla fall förklarat jättebra hur jag ska gå tillväga när jag kommer upp till T-centralen, och Josefine har ju fixat alla biljetter och så. Det kommer lösa sig, det kommer gå bra. Jag klarar mig..
Okej, då hörs vi igen på söndag eller måndag, beroende på hur trött jag är på söndagkväll när jag kommer hem (bussresan hem är mellan 14.45-21.00, "finns det någon som vill hålla mig sällskap via telefon?", ungefär)


Uppdatering: Klockan är typ nio, och jag har inte packat klart än. Vad är det för fel på mig? Jag har verkligen ingen motivation till att packa. Kanske för att jag inte har så stor motivation till att kliva upp 06.00 imorgonbitti och övningsköra in till stan.
Jag drar slutsatsen att jag är en b-packare.





 

Kommentarer
Postat av: belliiish

hur ska du spendera din alla hjärtans dag ?:)

http://belliiish.blogg.se/2009/february/alla-hjartans-dag.html



kram

2009-02-13 @ 20:24:21
URL: http://belliiish.blogg.se/
Postat av: G Ö T E B O R G S F L I I K K A <3

vad är bloggbok förngt +P

2009-02-13 @ 21:33:05
URL: http://goteborgsflikka.webblogg.se/
Postat av: Fina

vad roligt!

2009-02-13 @ 22:31:03
URL: http://www.metrobloggen.se/fina

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0