Dreaming

Hjälp vad jag drömde en läskig dröm inatt, helt sjukt.
Jag drömde att jag skulle gifta mig. I kyrkan. Med vit klänning och allt. Jag är inte så mycket för det där med giftermål - att lova någon evig kärlek är ju ett sjukt stort och seriöst löfte, och vad jag vet skiljer sig ungefär alla nu för tiden.
However; det blev ännu läskigare när min brudgrum höll på att byta skepnad hela tiden - ett tag var han min förra pojkvän, sedan min första kärlek, och ett tag en kille jag var kär i under min lågstadietid.
Dock var det så att jag var tvungen att ställa in bröllopet; för jag var inte redo. Då hade min partner skepnaden av en kille jag var kär i från ettan till femman. Han satt och grät på front row, medan jag pratade i mikrofonen om hur "man är två som träter, och vi har på sistone inte haft det speciellt bra". Sedan gick hans pappa igång (som såg exakt ut som Andreas Carlsson från idoljuryn - jag mixar mina drömkaraktärer väldigt mycket) om att jag var en slampa och att jag säkert var gravid med en annan man. Min pappa vägrade prata med mig efteråt.
Dessutom ville min ingifta faster att jag skulle ha massor av henne saker; slöja med mera, och det matchade inte klänningen... fast det var ju ärligt talat inte speciellt big deal för jag hade ju ändå inte tänkt gifta mig.

Som tur var ringde sedan klockan, jag hade nog inte stått ut med mer av den sortens drömmar.


Kommentarer
Postat av: Lona

och jag drömmer att min kille dumpade mig och var otrogen ! blir galenpå sådant :s

2009-02-24 @ 09:03:41
URL: http://lonatrogen.blogg.se/
Postat av: Lona

sv: okej jag hittar inte på det :/

2009-02-24 @ 10:55:57
URL: http://lonatrogen.blogg.se/
Postat av: Fina

cool bild!!

2009-02-24 @ 14:30:33
URL: http://www.metrobloggen.se/fina
Postat av: Jennifer.

Galet snygg bild.

2009-02-28 @ 15:04:15
URL: http://jennifersvardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0