Mindre roligt

Än en gång kommer vi till det där med att klacka om skor. Inte kul, inte kul! Jag tycker verkligen att det suger med stort s. Jag ska dock försöka få min mamma att klacka om dem åt mig - för ärligt talat, det är en utgift som jag har så lite råd med! Jag har fyra par som behöver klackas om - fast jag tror att jag ska prioritera de jag gillar mest och sedan gå neråt. Är inte helt säker på att min mamma vill lägga drygt 400 kronor på att klacka om mina skor faktiskt...

However. Inte nog med det.
Jag städar. Jag städar. Gud vad jag städar. Jag har på senare fått höra att jag städar väldigt ofta. Ja, men det beror på att jag stökar ner ännu oftare. Och just nu så håller jag på att rensa och städa min garderob. Till min förtvivlan har jag upptäckt att jag inte kan hitta en Conversesko - vilket gör att det återstår en sko. En converse. Vad ska jag med en sko till? Aja, förhoppningsvis dyker den upp. Den ska dyka upp.

Kommentarer
Postat av: sofie

Tack :D Och desamma, väldigt fin blogg du hade! :) Ha en trevlig påsk!

2009-04-11 @ 19:34:09
URL: http://sofieberggren.blogg.se/
Postat av: Anonym

Kikar in.

Lust att byta länkar?



Kram

2009-04-11 @ 20:28:25
URL: http://sandram.webblogg.se/
Postat av: lohas

vi har en klackbar i min hemstad där man kan fixa stålklackar som sen färgas i samma färg som klacken, så stålen syns inte på ett par svart pumps, håller i åratal och kostar kanske 20 kr extra på klack än vad plast skulle kostat. fråga runt om de!

2009-04-12 @ 15:54:56
URL: http://lohas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0