Hihi

Hur många gånger har jag pratat om gossip-bloggar?
Ett antal gånger i alla fall. Jag kan ju erkänna att jag har haft ett finger med i spelet på en del av dem. Men ni vet - jag är konflikträdd, men en skvallerkärring. Det är nu jag sätter upp två fingrar i luften bredvid varandra. Ungefär 20 centimeters avstånd. Skvallerkärring på ena. Konflikträdd på andra. Försöker koppla ihop med ett förundrat uttryck i ansiktet. Nej, det går inte ihop. Och jag vet att många av er vill att jag ska starta en (för det har ni faktiskt sagt till mig), men det går helt enkelt inte. Mina nerver skulle inte klara av det.

Men nu har jag sett, eller Linnéa har berättat, att grannkommunen Partille har lyckats. Någon i Partille har startat denna blogg, som har ett snyggt utseende och sylvassa kommentarer. Och hittills har ingen blivit påkommen. Ingen har glömt att de har skrivit sitt egna namn som användare av email-kontot som är knutet till adressen. Ingen har berättat det för en massa människor. Och ingen har varit indiskret. Det är ju fantastiskt. Partille Gossip hittar ni här. Kan tycka att de borde tagga ner lite. Det ska skvallras, det ska inte skapas självmordstankar!

Och vad ni än säger - jag kommer alltid finna sådant här roande, för jag själv älskar uppmärksamhet. Annars hade jag ju aldrig bloggat..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0