Lördag - kör i cirklar, gör det!

Tårarna har inte varit långt borta under de 9 timmar jag har varit vaken (jag gick upp klockan fem).
Jag saknar Ludwig på ett bra sätt, inte på ett "jag-ska-hoppa-från-empire-state-building-så-fort-jag-kommer-fram-sätt". Men till tonerna av Superhuman är det svårt, för den är ju så himla fin.
Vi har knappt flugit i två timmar, vi är precis vid Färeöarna när jag skriver detta i mitt anteckningsblock. Ungefär 7 timmar kvar. Yay.
Jag är olycklig, min personTV fungerar inte, inte en enda film fungerar. Och jag kan heller inte sova, jag sitter dessutom ensam, alla sitter utspritt för de hade lyckats överboka planet. Jag sov visserligen två timmar på en bänk (luffar-sanna) i Köpenhamn...
Mitt hår är elektriskt, jag var dum nog att ta vatten när det delades ut förfriskningar, fastän det fanns cola. WHAT?!
Jag har även fått en trevlig liten finne vid min vänstra näsvinge.
Vilken effing gnällspik jag är. Jag är för bövelen (va?) på väg till Staden med stort S.
Okej, nu böjde sig kvinnan som sitter förbi över mig och kollade vad jag skrev. Tack. Inte okej, big no.
Nej, men som jag sa - jag ska inte klaga. Har precis läst ut "Det ska bli ett sant nöje att döda dig" av Magdalena Graaf, himla bra bok! Och I´m not pop dunkar i mina fina rosa hörlurar från JVC. Det kan ju inte bli bättre.
Nej, nu ska jag göra ett nytt försök med min personTV.

*  *  *

Till slut fungerade min personTV - yay. Jag kollade på Hitta Nemo (ofc) och SATC the movie, och jag grät såklart 24/7. Sedan spelade jag Harpan tills jag klarade den, vilket var i typ en och en halv timma. For your information alltså.
Sov lite grann i alla fall.
Tråkigt nog var landningen inget vidare - för det drog ut på tiden när piloten tyckte att det var himla roligt att köra i cirklar. Jag vet att det finns en förklaring till det, men kul var det inte. Jag kastade även upp (som min flyggranne så fint uttryckte det) lunchen i en påse och grät lite till. I misär åkte vi till hotellet och åt hamburgare på brgr och sedan somnade jag direkt.
Trackback
RSS 2.0