Fredag - shopping, haha

Efter förra inlägget bestämde vi oss för att åka till stan, eller Kings Street som gatan heter. Det är typ som Kungsgatan i Göteborg.



Kings street. Camillas bild, by the way.

Letade efter Luddes tröja, men kunde tyvärr inte hitta den. Tråk.
Men vi var inne på en del roliga och intressanta affärer. Bland annat letade jag bodys på American Apparel, smycken på en sådan där sjukt stor, eller snarare fullproppad smyckesaffär, klänningar på Bebe, och lite på Urban Outfitters. Åh vad jag älskar den butiken. Så synd att det är ganska dyrt, annars hade man ju köpt massor. Men jag köpte lite grann i alla fall.



En väst från Urban Outfitters/Silence+Noise, Halsband och skärp från Aldo, Blus från Urban Outfitters/Kimchi Blue och två temrosmuggar från Starbucks. Den bruna tänkte jag lotta ut här i bloggen. Återkommer om det. Hihi. 


Det har hittills varit ett fåtal sällskap här som har halloweenat. Massa jättesöta små barn, och stora barn också för den delen. Thomas Tåget, Buzz Lightyear, Batman, spöken, Alice i Underlandet och massa andra söta saker var de utklädda till. Det kom även killar som inte var utklädda alls me som bara sa Merry Christmas, de hade hamnat lite fel. De sa i alla fall att vi hade ett fint hus.
Men sötast av alla var dessa små killar:


Thomaståget och Batman. Sooo cute. De ville ha Snickers och M n' M's.

Trackback
RSS 2.0