XSPOTTED

Jag sitter varje dag och kollar in den där sidan. Jag, till skillnad från många andra, tycker att detta är jätteroligt. Men jag tycker det får hållas på en bra nivå, som jag tidigare har sagt.
Men jag tänkte länka så att tjejen (tjejerna?) får lite fler besökare, tips och skvaller att skriva om. Jag menar, jag hade inte tvekat att skicka in skvaller. Dock får man ju tänka sig för så att man inte skriver/tipsar om saker som man har fått berättat för sig i förtroende. Jag tycker det är viktigt att man håller löften och sådant.

Men jag menar, om någon skriver ut på bilddagboken att någon annan är ett svin, och alla kan räkna ut att det är hennes/hans filckvän/pojkvän som det handlar om - då känner jag mig helt fri att tipsa denna sida om det. Sedan får ju de som har den välja om de vill skriva om det och om de vill överdriva och greja. Det är ärligt talat inte mitt problem.

Och jag vet att många säkert tror att det är jag som skriver denna sida. Men ärligt talat, alla vet att den:
1. Hade varit mer uppdaterad isåfall. För jag vet typ allt om alla, och jag är så jäkla nyfiken så jag hade hela tiden haft saker att skriva om.
2. Hade haft en finare design.
3. Inte hade haft "Baby Doll" som underskrift. Förlåt, men det är inget vidare namn.
4. Kanske hade varit lite mer hemlig.

Här är sidan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0