It's a beautiful day

Ja, efter skolavslutningen idag så åkte jag till stan med Anna. Hjälp vad mycket folk det var. Alla skulle väl handla det sista - precis som vi. Ja, jag hittade inte så mycket, men köpte lite grann. Tyvärr har jag inte min USB-sladd till kameran med mig, pappas dator kan inte ta minneskortet, och Photoshop är heller inte installerat. Så ni får nöja er med de bilder jag hittar i vanlig form. Hihi.

Jag och Anna hade en jättemysig dag, vi gick runt i Nordstan (vi kom inte så långt på tre timmar på grund av allt folk som var överallt) och vi var även på NK och i Arkaden. Vi lunchade på Paprika och fikade sedan med te och Mango cheesecake (som inte smakar cheesecake, men det är god ändå) på Fröken Olssons. Ni får bilder en annan dag!

Jag köpte i alla fall en stor grön hårblomma/brosch, som jag ska ha imorgon när jag ska på fest. Den går ihop med min svarta klänning från Forever21 och mina Friis & Company pumps. Jag tror att det blir jättesnyggt. Sedan köpte jag silvriga armband, med lite glitter på. Jag älskar verkligen armband, jag tror att jag ska börja samla på det. Det är så himla roligt att lägga till ett armband till outfiten.
Sedan köpte jag hårfärg, så att jag kan göra lite mer slingor i mitt hår, och även lösögonfransar.
Och en bok till min farfar!


Här är det bilder jag kunde hitta via internet:





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0